Theo Stevens directeur DITCM Innovations

Ter versteviging van de nationale en internationale positie van DITCM Innovations is het DITCM bestuur verheugd te kunnen melden dat zij ir. Theo G.M. Stevens heeft kunnen aantrekken als directeur van DITCM Innovations.

De ontwikkelingen rondom slimme mobiliteit volgen elkaar in hoog tempo op. Nederland heeft ervoor gekozen haar innovatieve positie uit te bouwen tot koploper van Europa. Zo staat Nederland aan de vooravond van de introductie van grote implementaties, zoals in de programma’s Beter Benutten en Connecting Mobility en de projecten ITS Corridor en SpitsLive. “Ik wil DITCM Innovations nog verder laten groeien als dé leidende organisatie waar partners samenwerken op het gebied van smart mobility”, aldus Stevens.

Binnen DITCM Innovations, hét triple helix samenwerkingsverband voor het versneld realiseren van vooraanstaande slimme mobiliteitsoplossingen in Nederland, werken inmiddels zo’n dertig partijen uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid intensief met elkaar samen.

Stevens heeft bestuurlijke ervaring opgebouwd in zowel het bedrijfsleven, overheid en triple helix samenwerkingsverbanden. Gedurende 15 jaar beklede Stevens in het bedrijfsleven meerdere directiefuncties bij grote internationale bedrijven. Ook heeft Stevens als zelfstandige MKB ondernemer een aantal ondernemingen opgezet. Hij is vervolgens jarenlang actief geweest als praktiserend loco secretaris en directeur van de gemeente Eindhoven. De laatste vijf jaar was Stevens statutair directeur van Brainport Development N.V., het triple helix samenwerkingsverband voor de High Tech Regio Zuid Oost Nederland. Als zodanig was hij bestuurslid van de toenmalige High Tech Automotive Campus, nu Automotive Campus, in Helmond.

Stevens heeft de opdracht van het bestuur de (onafhankelijke) positie van DITCM Innovations verder uit te bouwen.

Bron: Persbericht DITCM, 27 augustus 2014

Posted in: