Bestel Het Samenspel Smart Infra

Het samenspel voor het creëren van een duurzaam gezond(er) ondernemersklimaat in de Smart Infra sector is een uitgave van ASTRIN.

Kaartspel1

ASTRIN is in 1995 opgericht als de brancheorganisatie en de belangenbehartiger van de verkeersindustrie. De verkeersindustrie staat niet op zich, maar is een deel van de infrastructuur in de publieke en openbare ruimte.
We zien dat de branche in beweging komt en verandert. Andere spelers, andere ketens en andere samenwerkingen. De industrie richt zich ook steeds meer op slimme oplossingen in de hele infratechniek.
Daarom is ASTRIN de branchevereniging van de Smart Infra. Onze leden leveren oplossingen voor: mobiliteit, openbare verlichting, riooltechnologie, tunnels en sluizen en andere infrastructuur. De leden van de vereniging zijn leveranciers in de Smart Infra industrie.

Het Samenspel Smart Infra bevat 16 thema’s waarover we graag met u het gesprek aangaan. Samen gaan we aan de hand van onderwerpen als samenwerking, innovatie, aanbestedingen enz. op zoek naar de wijze waarop we de kwaliteit in de sector duurzaam kunnen verbeteren. Speelt u met ons dit spel?

Vul het onderstaande formulier in en ontvang het kaartspel.

Bestel Het Samenspel Smart Infra

  • Vul hier het aantal spellen in dat u wil ontvangen
    Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
  • Ruimte voor eventuele vragen en opmerkingen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.