Nieuwe voorzitter programmaraad DITCM Innovations

Per 1 december aanstaande volgt Klaas Rozema (Chief Technology Officer, Imtech Traffic & Infra Division) Wil Botman (Senior advisor Human factors & ICT in Transport bij ANWB) op als voorzitter van de programmaraad van DITCM Innovations.

Wil Botman draagt met veel trots het stokje over aan Klaas Rozema. “Ik heb DITCM Innovations in twee jaar zien groeien naar een krachtig samenwerkingsverband. De uitrol van slimme mobiliteit in Nederland bevindt zich nu in een stroomversnelling. DITCM Innovations levert hier een belangrijke bijdrage aan.”

Binnen DITCM Innovations, hét triple helix samenwerkingsverband voor het versneld realiseren van vooraanstaande slimme mobiliteitsoplossingen in Nederland, werken inmiddels zo’n dertig partijen uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen, gebruikers en overheid intensief met elkaar samen.

Klaas Rozema is werkzaam bij Imtech Traffic & Infra Division en was al lid van de programmaraad van DITCM Innovations. “Voor mij is DITCM Innovations een platform om een blueprint te creëren die het mogelijk maakt om coöperatieve mobiliteit, gebaseerd op een Europese standaard, snel en grootschalig uit te rollen in Nederland.”

Persbericht: 5 december 2014

Posted in: