Nationaal verkeerskundecongres 2015 (5 november 2015)

De wereld van verkeersprofessionals is volop in beweging. Ontwikkelingen zoals de ambtenaar 3.0, connected mobility, verkeersgedrag, krimp en verstedelijking en nieuwe stakeholders hebben grote invloed op de positie, het werkterrein en het functioneren. Het Nationaal verkeerskundecongres 2015 vindt plaats op 5 november 2015 in Zwolle en helpt verkeersprofessionals bij het kiezen van de juiste wegen en antwoord te geven op de ontwikkelingen. De organisatie van het congres is in handen van Acquire Publishing, tijdschrift Verkeerskunde, CROW, en de ANWB.

Call for papers tot en met 30 augustus 2015

Alle verkeersprofessionals van Nederland kunnen meebouwen aan de inhoud van het congres in de vorm van een paperbijdrage. Er zijn verschillende papervormen (presentatiepaper, discusssiepaper, probleemcasepaper). Een paper indienen kan tot en met 30 augustus 2015. De inhoud van goedgekeurde papers krijgt maximaal on- en offline aandacht vanuit de verkeerskundesector.

NVC College Tour 2015-2016

In samenwerking met Hogeschool Windesheim, NHL en NHTV Breda worden vier NVC College Tour-bijeenkomsten in 2015 georganiseerd. Deze bijeenkomsten vinden plaats voor en na het congres van 5 november en zijn bedoeld voor iedereen die actief is in de wereld van verkeer, bereikbaarheid en mobiliteit. Deelnemers aan het Nationaal verkeerskundecongres 2015 ontvangen gratis toegang tot een College Tour sessie naar keuze. De eerste bijeenkomst vindt plaats op 17 september met als thema Fiets.


Datum  : Donderdag 5 november 2015

Locatie : Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle

Web     : www.nationaalverkeerskundecongres.nl


Meer informatie over het congres

Alle informatie over het congres, het programma, de papers en paperprocedure vindt u op: www.nationaalverkeerskundecongres.nl.

Posted in: