Luminext: Nieuwste 90W DC DC Driver voor hoofdverkeerswegen

De nieuwste DC-DC Driver van Luminext voor smart openbare verlichtingsnetwerken op gelijkspanning heeft een vermogen van maar liefst 90 Watt. Deze krachtige driver is zeer geschikt voor lichtmasten met een hoogte vanaf 12 meter. Het hoge vermogen zorgt voor een optimale lichtverdeling op deze hoofdverkeerswegen.

Voor elk wegtype een DC-DC driver

De nieuwe DC-DC driver is de derde in de serie van Luminext. De versie met 30 Watt is geschikt voor woonwijken, de versie met 60 Watt voor ontsluitingswegen van de wijk en de versie van 90 Watt is een aantrekkelijke keuze voor de hoofdverkeerswegen.

Onderin de lichtmast

De DC-DC driver in de lichtmast zorgt ervoor dat de spanning van 350 Volt van het gelijkspanningsnet wordt omgezet naar maximaal 60 Volt. Deze spanning is veilig voor mensen en dieren. Omdat de DC-DC driver onderin de mast wordt geïnstalleerd, is er voor het onderhoud geen hoogwerker meer nodig.

Voor meer informatie neemt u contact op met Luminext gelijkspanningspecialist Wilfred Akerboom, tel. 06 5376 4660 of wilfred@luminext.eu. Kijk op www.luminext.eu.

Posted in: