Luminext: Handige Luminizer iPad app voor onderhoudsmonteurs

De Luminizer Lamp App voor de iPad is de handige outdoor tool van Luminizer. Deze app is ideaal voor onderhoudsmonteurs om ter plekke en real time de werkorder af te handelen.

Tijd besparende werkorderafhandeling

Dubbel werk is met deze app verleden tijd. Voorheen noteerde de onderhoudsmonteur zijn werkorderaanpassingen eerst op papier en pas op kantoor kon hij de informatie invoeren in Luminizer. Met behulp van de Lamp App registreert de monteur alle aanpassingen op locatie rechtstreeks in de werkorder.

Asset gegevens inzien

De app geeft de monteur ook toegang tot de assetinformatie van alle masten in het areaal. Op de Google Maps kaart zijn alle lichtmasten in het areaal te zien en bij het aanklikken van een mast worden de  bijbehorende assetgegevens getoond.

Duidelijke communicatie

Om de situatie te verduidelijken aan de aannemer, kan de onderhoudsmonteur commentaren, tekeningen en foto’s toevoegen aan de werkorder. Ook kan hij via de app rechtstreeks met de aannemer communiceren over de inhoud van de werkorder. Vragen stellen en beantwoorden gaat daarmee snel en doeltreffend.

Real time meekijken

Ook de aannemer op kantoor profiteert van de communicatiemogelijkheden van de Lamp App. Hij kan bijvoorbeeld via Luminizer op zijn desktop de real time de status van de af te handelen en afgehandelde werkorders volgen en er via de app met de monteur over communiceren. Dit geeft hem controle over de voortgang. Ook de openbare verlichting-beheerder van de gemeente kan via Luminizer de voortgang van de werkorders bekijken.

Alle asset informatie bij de hand

Alle benodigde asset gegevens van de lichtmasten kan de onderhoudsmonteur via de Lamp App raadplegen. Van elke individuele mast in het areaal kan hij de gegevens checken, zoals de coördinaten en de mastcode, het armatuurtype en het masttype, de hoogte van de mast en of deze werkend is of niet werkend. Ook is in de de assetmodule op de app te zien of de verlichting statisch is of dynamisch en wanneer de mast en het armatuur zijn geïnstalleerd.

Prettig in het gebruik

De onderhoudsmonteurs die werken met de Lamp app van Luminizer, ervaren het als een handige en gebruiksvriendelijke communicatie- en informatietool. Het invoeren van werkorderwijzigingen en het opvragen van informatie gaat gemakkelijk en snel. Het wijst zich allemaal helemaal vanzelf.

Informatie

Meer weten over Luminizer en de Luminizer Lamp App? Bel 0343 420 257 of mail naar info@luminext.eu. Kijk ook op www.luminext.eu.

Posted in: