TriOpSys BV


 • Bezoekadres:

  Computerweg 5
  3542 DP UTRECHT

  Postadres:

  Postbus 8307
  
3503 RH UTRECHT

  Google Maps
  info@triopsys.nl
  +31 346 581 730 • Over TriOpSys

  TriOpSys BV is in 1998 opgericht door 3 vrienden: At Hijwegen, Hans Schulz en Rob Timman. Ook voor de start van TriOpSys werkten zij al vele jaren samen, in een soortgelijk bedrijf. Het uitgangspunt bij de oprichting was een bedrijf te starten, waar zij zelf ook graag zouden willen werken, met technisch uitdagende projecten en waar kwaliteit, integriteit en collegialiteit hoog in het vaandel zouden staan. Vanaf het begin zijn deze waarden leidend geweest en dat heeft geresulteerd in prachtige, succesvolle projecten en een gestage groei van ons bedrijf.

  Momenteel werken we met ongeveer 70 mensen zowel vanuit ons kantoor in Utrecht als op locaties bij klanten. TriOpSys is een financieel zeer gezond, onafhankelijk en (bewust) niet beursgenoteerd bedrijf. Daardoor bent u verzekerd van een IT-partner, met wie u een lange termijn relatie kunt aangaan. En de praktijk heeft dat ook bewezen: veel bedrijven doen al lang zaken met TriOpSys, sommigen sinds de oprichting in 1998.

  Verkeersmanagement

  TriOpSys levert verkeersmanagement diensten en expertise aan de partijen die het Nederlandse verkeer monitoren en begeleiden, zowel te land, ter zee als in de lucht. De specialistische kennis en ervaring van TriOpSys op het gebied van bedrijfskritische systemen sluiten naadloos aan bij de, over het algemeen, unieke maatwerksystemen die hierbij worden toegepast.
  De dienstverlening van TriOpSys bestaat uit het ontwerpen van architecturen, uitwerken van functionaliteit, ontwikkelen en onderhouden van systemen en het uitvoeren van zeer gedegen testtrajecten. Al met al diensten die het verkeer in Nederland in goede banen leiden!

  DATEX II

  Een specifiek aandachtgebied binnen DVM is DATEX II, de Europese standaard voor het uitwisselen van verkeersgegevens tussen verkeersmanagement systemen. TriOpSys is expert op het gebied van het DATEX II-protocol en de systemen die daar gebruik van maken. We hebben een DATEX II-simulator gebouwd voor testdoeleinden en een DATEX-converter voor het converteren van verkeersgegevens in DATEX I/EDIFACT formaat naar DATEX II/XML formaat.