SPIE Nederland BV


 • Bezoekadres:

  Huifakkerstraat 15
  4815 PN BREDA

  Postadres:

  Postbus 2265
  4800 CG BREDA

  Google Maps
  info.beheer@spie.com
  +31 76 544 54 44 • Over SPIE

  SPIE is Europees leider wat betreft diensten op het gebied van elektriciteit, mechanica, HVAC, energie en communicatiesystemen. SPIE verbetert de kwaliteit van onze leefwereld en draagt bij aan de verdere ontwikkeling daarvan door overheden en ondernemingen te begeleiden bij het ontwerp, de realisatie, het gebruik en onderhoud van installaties die minder energie verbruiken.

  SPIE Nederland

  SPIE Nederland (dochteronderneming van SPIE S.A.) heeft meer dan 2600 medewerkers, welke vanuit 20 vestigingen een pro forma omzet genereren van €418 miljoen. SPIE Nederland werkt vanuit de services SPIE-ICS, SPIE-Technology, SPIE-Infra, SPIE-Building Systems, SPIE-Controlec Engineering en SPIE-Industry voor zowel de private als de publieke sector in alle disciplines aan het ontwerpen, bouwen en onderhouden van netwerksystemen, energie-installaties, bruggen, sluizen, stuwen, industriële installaties en gebouwinstallaties. Ook het geven van onderhoudsadvies en het bouwen van softwaresystemen ter ondersteuning van het inspecteren en onderhouden van installaties en netwerken behoren tot de core-business. SPIE Nederland behoort tot de top 5 technische dienstverleners in Nederland.
  SPIE-Infra ontwerpt, bouwt en onderhoud duurzame, innoverende en veilige oplossingen voor de infrastructuur.

  SPIE-Infra wil een toegevoegde waarde zijn voor haar opdrachtgevers en denkt daarom altijd mee vanuit een gezamenlijk winstdoel. Hiervoor verplaatsen wij ons in de opdrachtgever om zo samen tot de beste oplossingen te komen. Eén aanspreekpunt zorgt ervoor dat wij de opdrachtgever veel zorgen uit handen kunnen nemen.