SIGNIFY


 • Bezoekadres:

  Boschdijk 525
  5621 JG EINDHOVEN

  Postadres:

  Postbus 90050
  5600 PB EINDHOVEN

  Google Maps
  Lichtmail@signify.com
  +31 (0)40 275 00 00 • Over SIGNIFY

  Nummer één in connected- LED- en conventionele verlichting

  Al meer dan 128 jaar is Signify, voorheen Philips Lighting, wereldleider in connected LED verlichtingsproducten, systemen en services. Met onze innovaties ontsluiten we het buitengewone potentieel van licht om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren en te werken aan een duurzame toekomst. We bedienen zowel de professionele als de consumentenmarkt en transformeren stedelijke- en publieke ruimtes, werkplekken, stadions, gebouwen, winkelcetra en woningen. Met onze producten, systemen en services helpen wij onze kanten en consumenten hun energieverbruik te optimaliseren, het rendement te verhogen en nieuwe ervaringen en services te bieden.

  Signify, voorheen Philips Lighting, werd een zelfstandige onderneming na de spin-off van Royal Philips in mei 2016. Signify biedt met trots de beste verlichtingsmerken ter wereld. Waaronder Philips en Interact.

  Philips:
  Ons wereldwijde merk voor professionele en consumenten verlichtingsproducten. Het verlichtingsproductenmerk Philips staat voor hoge kwaliteit en energie-efficiënte verlichting.

  Interact: Ons Internet of Things-platform en onze connected verlichtingssystemen
  Interact is ons veilig en schaalbaar IoT platform. Via connected LED-lichtpunten verzamelen we data in één dashboard voor het beheer en besturing van een gebouw of stad. De Interact API legt een verbinding tussen systemen waardoor er inzicht is hoe de systemen en de daaraan gekoppelde apparaten functioneren. Hierdoor kun je profiteren van de allernieuwste technologieën, big-data verwerking en -analyse en automatische leerprocessen voor data-enabled services