Security Technics & Development BV | ST&D


 • Bezoekadres:

  Hoornaar 20
  7317 BM APELDOORN
  Google Maps
  info@st-d.nl
  +31 55 366 85 79 • Over ST&D

  ST&D: Een solide en ervaren partner

   

  20 Jaar veiligheid, zekerheid en gastvrijheid

  Security, Technics & Development, ofwel: ST&D, heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van toegangscontrole, beveiliging en verkeersregeling. Dat wij een betrouwbare partner zijn blijkt uit onze trouwe opdrachtgevers en daar zijn wij trots op! Zo werken wij voor gemeenten, projectontwikkelaars, de recreatiebranche en vele andere bedrijven. Ook particulieren doen steeds vaker een beroep op onze expertise. Onze producten treft men aan in autoluwe binnensteden, parkeergarages, bedrijfspanden, campings en bij andere toegangen en verkeerssituaties.

  Dynamisch afsluiten in een dynamische markt

  Wij constateren dat de markt in dynamisch afsluiten, toegangscontrole en parkeren de afgelopen jaren sterk is veranderd. Aan beveiliging worden steeds hogere eisen gesteld en de toegangstechnieken spelen in toenemende mate een rol in de beleving van de gastvrijheid van een bedrijf of gemeente. Ook aan de esthetica van installaties wordt tegenwoordig meer aandacht besteed. Bij ST&D weten we dat een hogere beveiligingsgraad geen bottleneck hoeft te zijn voor de doorstroming van bezoekers en dat onze strak vormgeven toegangsinstallaties ook mooi zijn om te zien.

  Fabrikant én erkend installateur

  ST&D is zowel fabrikant als installateur. Al onze producten produceren wij in onze fabriek in Apeldoorn. Van slagbomen en inzinkbare palen tot complete parkeersystemen. Eigen personeel zorgt voor vakkundige montage op de gewenste locatie(s). Hierbij werken we, waar nodig, nauw samen met de technici van onze opdrachtgever. Het uitgangspunt is een solide installatie die betrouwbaar is, die past bij de doelstellingen van de klant en die weinig onderhoud nodig heeft!

  ST&D werkt ook internationaal

  ST&D is niet alleen succesvol actief op de Nederlandse markt. Samen met onze partners werken wij ook in België, Denemarken, Duitsland en het Midden-Oosten (Verenigde Arabische Emiraten). Dus ook voor grensoverschrijdende projecten kan men op ons rekenen.

   

  ST&D biedt veiligheid, zekerheid en gastvrijheid op gebied van

  toegangscontrole, beveiliging en verkeersregeling.”

  Producten:

  • Camerabewaking
  • Kentekenherkenning
  • Multipilaren
  • Slagbomen
  • Toegangscontrolesystemen
  • Wegbebakening