Nedelko BV


 • Bezoekadres:

  Riga 10
  2993 LW BARENDRECHT
  Google Maps
  info@nedelko.nl
  +31 (0)180 645 400  Producten:

 • Over Nedelko

  Nedelko is importeur en distributeur van zeer hoogwaardige LED verlichting, elektrotechnische materialen, energie en interconnectie, veiligheids- en codeersystemen en audio, video en licht. Vanuit ons moderne magazijn in Barendrecht leveren wij producten in heel Europa.

  Vernieuwend zijn en blijven!
  Binnen haar divisies is Nedelko altijd op zoek naar kwalitatief hoogwaardige nieuwe producten. Gedegen productspecialisten zijn continue bezig met het verder verbeteren en uitbreiden van het Nedelko assortiment.

  Hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikaten, de continue vernieuwing, in combinatie met een uitgelezen voorraadsysteem, maakt Nedelko een sterke speler binnen de markt van onder meer elektrotechnische installateurs, (elektro)technische groothandels, kasten- en panelenbouwers, chemische en petrochemische industrie, ingenieursbureaus en interieurbouwers. Ook is Nedelko actief bij scheepsbouw, de offshore en vele andere takken van handel en industrie.

  Nedelko B.V. is een dochteronderneming van NES Companies. Meer informatie over NES companies en haar dochterondernemingen is te vinden op: www.NES-companies.com

  Nedelko B.V. is een importeur/distributeur en levert om deze reden niet aan particulieren.

Posted in: