Nedap NV


 • Bezoekadres:

  Parallelweg 2
  7141 DC GROENLO
  Google Maps
  info@nedapidentification.com
  +31 544 471111 • Over Nedap

  De N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek “Nedap” is opgericht in 1929, is genoteerd aan de beurs sinds 1947 en heeft wereldwijd meer dan 750 mensen in dienst.

  Markten in beweging brengen met technologie die ertoe doet. Dát is de missie van Nedap. Onze technologie creëert toegevoegde waarde met producten die relevante problemen oplossen.  Daarbij staat niet de techniek, maar de manier waarop mensen techniek gebruiken centraal. Onze grootste uitdaging is, om de allerlaatste technologieën op een creatieve, innovatieve manier te verwerken. Het resultaat? Relevante, elegante én gebruiksvriendelijke oplossingen.

  Nedap Identification Systems

  De readers en transponders van Nedap optimaliseren, bewaken en controleren dagelijks de bewegingen van miljoenen voertuigen en personen over de hele wereld. De techniek van Nedap wordt op allerlei terreinen toegepast. Bijvoorbeeld om een veilige, snelle en comfortabele doorstroming van voertuigen en personen bij vliegvelden, havens of beveiligde gebouwen te garanderen.

  Leefbaarheid in steden

  De bevolking in steden blijft groeien, en daarmee ook het aantal voertuigen. De grote vraag is: hoe houden we steden leefbaar? Er is een toenemende behoefte aan oplossingen die veiligheid, bereikbaarheid en doorstroming kunnen waarborgen. Geavanceerde technologie voor het op afstand identificeren van voertuigen en personen speelt hierbij een cruciale rol.

  Groot in langeafstand identificatie

  Nedap is marktleider op het gebied van langeafstand identificatie: gepatenteerde oplossingen die niet alleen het voertuig, maar ook de bestuurder op afstand herkennen. Zelfs bij hoge snelheden. Dit betekent een enorme verbetering voor de doorstroming bij in- en uitgangen van bijvoorbeeld parkeergebouwen, vliegvelden, bedrijventerreinen en steden. Deze Nedap techniek zorgt ook voor veilige, comfortabele handsfree toegang binnen gebouwen.

  Producten

  Nedap ontwikkelt, produceert en verkoopt alle producten en systemen in eigen beheer. Met meer dan 30 jaar aan RFID ervaring biedt Nedap voor elke situatie een passende oplossing. Onze producten zijn daarnaast gemakkelijk te integreren in bestaande systemen voor toegangscontrole, parkeerbeheer en verkeersmanagement.

  TRANSIT
  High-end platform op basis van Radio Frequency Identification (RFID) technologie in de 2,45 GHz band.

  uPASS
  Kosten-efficiënte productlijn op basis van Ultra High Frequency (UHF) technologie in de 868 tot 928 MHz-band.

  ANPR
  Kentekenherkenning op basis van Optical Character Recognition (OCR) technologie.

  MACE
  Platform voor toegangscontrole op basis van smartphones en digitale toegangspassen.