Kanters BV


 • Bezoekadres:

  Doornhoek 3745
  5465 TA VEGHEL

  Postadres:

  Postbus 475
  5460 AL VEGHEL

  Google Maps
  info@kanters.eu
  +31 413 388 300  Producten:

 • Over Kanters

  Wat ooit begon als een regionaal aannemingsbedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk opererende full-service organisatie in Nederland en België. Vanuit de vestiging in Veghel worden via de disciplines Infratechniek, Service & Onderhoud, Riooltechniek en Onderhoud Buitenruimte een diversiteit aan opdrachtgevers bediend. Tot de opdrachtgevers van Kanters behoort de publieke sector, hier werken we ook veel voor zorginstellingen, advies- en ingenieursbureaus, projectontwikkelaars, aannemers en diverse kleine bedrijven en grote multinationals. Evenals voor overheidsorganisaties zoals gemeenten, provincies, waterschappen en zuiveringsschappen.

  Kanters is een platte organisatie met korte communicatielijnen. Dit betekent dat we snel schakelen en op veranderende omstandigheden inspringen. Kwaliteit, klant- en medewerkerstevredenheid staan voorop en naar deze kernwaarden handelen we altijd. Doordat we merkonafhankelijk zijn kiezen we voor elk project de beste materialen, uiteraard conform de wensen van de klant.

  Onze business is:

  Het compleet ontzorgen van de klant, door de beste facility support partner te zijn. Van aanleg, tot renovatie tot onderhoud. Als opdrachtgever heeft u het voordeel van een partner van A t/m Z.

Posted in: