i-Sago


 • Bezoekadres:

  Handelsweg 5
  5071 NT Udenhout
  Google Maps • Over i-Sago

  Sinds een aantal jaar is i-Sago actief als adviesbureau op het gebied van Smart City en gerelateerde projecten. De oorsprong van het bedrijf ligt in het watermanagement, waarbij een sterke voorkeur voor informatisering als kenmerk gezien kan worden. Informatie vergaren en verwerken zit in het DNA, waarbij onze filosofie is dat (water)systemen als onderdeel van een groter geheel bekeken moeten worden.

  Enkele grotere projecten waar wij bij betrokken zijn:

  • Waterakkers Breda – een innovatieve manier van het omgaan met oppervlaktewater in relatie tot een nabij gelegen natuurgebied, waarbij ook recreatie en informatievoorziening naar het publiek een belangrijke factor zijn.
  • Datagestuurd rioleringsbeheer gemeente Roosendaal – het uitwerken van een nieuwe benaderingswijze van het beheer van het riool areaal.
  • Ontwikkeling sensorring – een betaalbare oplossing om continue een aantal parameters (o.a. waterhoogte, temperatuur, debiet) te meten in een rioolbuis en op basis van deze data uitspraken te kunnen doen over bijvoorbeeld het effectief gebruik maken van het riool, foutaansluitingen, of illegale lozingen.

  De gemeenschappelijke factor in deze projecten is dus data en informatisering, met veel interesse voor standaardisering.