Heijmans Infra BV


 • Bezoekadres:

  Graafsebaan 67
  5248 JT ROSMALEN

  Postadres:

  Postbus 287
  5240 AA ROSMALEN

  Google Maps
  Infra-sit@heijmans.nl
  +31 73 643 66 11 • Over Heijmans Infra

  Heijmans Infra houdt zich bezig met integrale oplossingen op het gebied van aanleg, onderhoud en reconstructie van wegen, vliegvelden, bedrijfsterreinen, fietspaden en het inrichten van de openbare ruimte in woon- en winkelgebied. Dit met inbegrip van het ontwerp en de installatie van (dynamische)verlichting, bewegwijzering, dynamisch verkeersmanagement, geleiderails, camera-, tol- en beveiligingssystemen en andere maatregelen die de veiligheid en verkeersdoorstroming op de weg verbeteren. Heijmans heeft regionale vestigingen die activiteiten aanbieden waarbij een lokale aanwezigheid van belang is en een aantal specialismen welke landelijk opereren.

  Deze uiteenlopende activiteiten maken bij Heijmans deel uit van één sterke, integrale organisatie die in staat is steeds de beste totaaloplossingen te bieden voor ontwerp, realisatie en onderhoud, met de laagste lifecyclekosten. Dat is mogelijk dankzij een efficiënt samenspel tussen de verschillende onderdelen van Heijmans, intensieve, langdurige relaties met opdrachtgevers en een open blik voor innovaties.

  Heijmans Infra is onderdeel van de beursgenoteerde onderneming Heijmans NV, die actief is in Nederland, België en Duitsland en als technology partner kennis en concepten levert in verschillende markten. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden. Met ruim 7.000 medewerkers en in 2014 € 1,9 miljard omzet, bouwen we aan de ruimtelijke contouren van morgen.

  Heijmans innoveert