Eldra BV


 • Bezoekadres:

  Branskamp 7
  6014 CB ITTERVOORT

  Postadres:

  Postbus 3720
  6014 ZG ITTERVOORT

  Google Maps
  info@eldra.nl
  +31 475 56 67 67  Producten:

 • Over Eldra

  Eldra is een internationaal georiënteerde kabelproducent die zich heeft gespecialiseerd in het creëren en leveren van innovatieve kabeloplossingen voor industriële, elektrische- en communicatiesystemen en -toepassingen.

  Opgericht in 1962, heeft Eldra zich de afgelopen 50 jaar ontwikkeld tot een innovatieve kabelproducent door constant te sturen op leiderschap in kabeltechnologie. Door op succesvolle wijze de aanwezige expertise te combineren met een hightech machinepark heeft Eldra zich kunnen toespitsen op professioneel advies en professionele creatieve kabel-oplossingen. Hiermee heeft Eldra de status verworven van specialist in de international kabelsector.

  Als onderdeel van de TKH Group kan Eldra eenvoudig gebruik maken van meerdere disciplines en systemen binnen de kabel- en systeemtechnologie.

  Infra

  De wereldwijd sterk toegenomen mobiliteit maakt het noodzakelijk om verkeersstromen beter te monitoren en het bestaande wegennetwerk optimaal te kunnen gebruiken. De veiligheid van weggebruikers staat hierbij voorop. Verkeersregelinstallaties, detectie-apparatuur, openbare verlichtingsinstallaties en verkeersmanagementsystemen dragen in belangrijke mate bij aan deze doelstellingen.

  Betrouwbaarheid en kwaliteit

  Door intensieve samenwerking met overheden, adviseurs, systeemleveranciers en installateurs is Eldra marktleider op het gebied van speciale kabels voor openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Niet voor niets vormen doordachte ELDTRAFFIC® kabels de basis voor specifiek ontwikkelde nieuwe kabelnormen.

  Vanzelfsprekend worden door Eldra’s specialisten kabels ontwikkeld die passen binnen de nieuwste systemen in de markt. Voorbeelden hiervan zijn 42V verkeersregelinstallaties en dynamische openbare verlichting. Een korte time-to-market zorgt ervoor dat dergelijke producten snel hun weg vinden naar de opdrachtgever. Eldra weet als geen ander binnen elk infrastructureel project een passende kabeloplossing aan te bieden. Het merk ELDTRAFFIC® is inmiddels uitgegroeid tot een synoniem voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Het is een totaaloplossing met een eigen filosofie!

  Voor meer informatie over al onze kabels binnen ons ELDTRAFFIC® pakket verwijzen wij u naar onze productcatalogus.

Posted in: