BAM Infra Verkeerstechniek BV


 • Bezoekadres:

  Plantijnweg 32
  4104 BB CULEMBORG

  Postadres:

  Postbus 170
  4100 AD CULEMBORG

  Google Maps
  info-bammobiliteit@bam.nl
  +31 345 54 74 74 • Over BAM Infra Verkeerstechniek

  Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt de sectoren Bouw en techniek, Infra, Vastgoed en Publiekprivate samenwerking. BAM is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

  BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket. Wereldwijd voert de Groep in nichemarkten gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit.

  Met zo’n 25.000 medewerkers brengt BAM jaarlijks duizenden projecten tot stand, deels spectaculaire bouwopdrachten door omvang of complexiteit.

  De bedrijfsfilosofie van BAM is opdrachtgevers echte waarde te bieden en een hechte en langdurige relatie met hen op te bouwen om zo tot optimale oplossingen op het gebied van onderhoud, vernieuwing en uitbreiding van de gebouwde omgeving te komen.

  BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van zijn producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van de medewerkers.

  BAM Infra Verkeerstechniek

  BAM Infra Verkeerstechniek is met circa 2.000 medewerkers actief in de markten voor ontwerp, aanleg en onderhoud van kabel- en leidingnetten voor telecommunicatie, data, rail, gas, elektra, (afval)water en warmte. Ook verkeerssystemen, tunneltechnische installaties en industriële leiding- en opslagsystemen behoren tot de kerncompetenties van de onderneming. Tot de belangrijkste nichemarkten rekent BAM Infra Verkeerstechniek de specialismen elektrisch rijden, warmte- koudeopslagsystemen, leidingrenovatietechnieken, digitale leidingregistratie en WION-services.

  BAM Infra Verkeerstechniek bestaat uit vijf Product-Markt-Combinaties, te weten:
  • Distributie: gas, water, elektra, spoorse kabels, warmte;
  • Industrie: industriële installaties;
  • Mobiliteit: verkeerstechniek, tunneltechniek;
  • Telecom: telecomnetwerken (glas, koper, coax);
  • Specialiteiten: ondergrondse infra.

  BAM Infra Verkeerstechniek biedt een compleet dienstenpakket aan, van ontwerp tot en met beheer en onderhoud. Betrouwbaarheid, vakmanschap, engineeringcapaciteit en een omvangrijke, goed opgeleide uitvoeringsorganisatie vormen daarbij succesfactoren.