Intertraffic 2016: Dynniq presenteert Coöperatieve Service Module

Nieuwe of bestaande systemen geschikt maken voor coöperatief verkeersmanagement? Op Intertraffic presenteert ASTRIN-lid Dynniq (voorheen bekend als Imtech Traffic en Infra) de Coöperatieve Service Module.

Op Intertraffic presenteert het voormalige Imtech Traffic en Infra een nieuwe naam én een nieuw product. Dynniq is actief in mobility, energy en parking, en richt zich op geavanceerde technologie en innovatie voor mobiliteits- en energievraagstukken. Niels Haenen (Business Development Manager): “Intertraffic 2016 wordt een showcase voor onze coöperatieve en connected technologie. En een goed voorbeeld daarvan is onze Coöperatieve Service Module (CMS).”

“Met het CMS kunnen nieuwe of bestaande verkeersmanagementsysteem zodanig worden ingericht dat ze zich coöperatief met voertuigen kunnen verbinden. Verkeersoperators kunnen het CMS bijvoorbeeld gebruiken om reizigers te informeren over verkeers- en wegomstandigheden en incidenten. De informatie verschijnt dan direct in rijdende voertuigen.”

“Het CMS maakt dus individuele interactie tussen centrale verkeersmanagementsystemen en coöperatieve weggebruikers mogelijk, waardoor weggebruikers beter geïnformeerd zijn. Ook biedt het systeem de mogelijkheid om gebruik te maken van nieuwe technieken, zoals snelheidsadviezen op basis van verwachte groentijden op verkeerslichten. Zo wordt autorijden een stuk veiliger, comfortabeler en zuiniger!”

Meer weten? De stand van Dynniq is te bezoeken in hal 10, stand 10.101.

Posted in: