Dutch Pavilion ITS Europe Congress Helsinki

Dutch Pavilion ITS Europe Congress Helsinki

Van 16 – 19 juni 2014 vindt in Helsinki het ITS Europe congres plaats. Dit congres gaat weer veel professionals uit de mobiliteitswereld aantrekken, waaronder ook veel Nederlandse experts. Het centrale thema dit keer is ‘ITS in your pocket – proven solutions driving user services’, de onderwerpen waarop het congres zich specifiek richt zijn: duurzaamheid, multimodaliteit, innovatie en gebruikers.

Connekt/ITS Netherlands organiseert op dit congres een Dutch Pavilion waar overheden en bedrijven gezamenlijk hun ITS expertise kunnen tonen. Traditioneel is het Dutch Pavilion dé ontmoetingsplaats voor alle Nederlanders die het congres bezoeken. Als Connekt-lid kunt u deelnemen aan de stand. Zij bieden u de volgende package deal aan:

•Turn key beursdeelname. Connekt verzorgt op- en afbouw, cateringfaciliteiten, promotie en communicatie en ontvangst van uw gasten op de stand;

•Ruimte om uw expertise te laten zien via een poster van 1m2;

•Vergaderruimte te reserveren door stand deelnemers.

Kosten van de package deal bedragen: € 3.500,- (incl. btw)

Daarnaast organiseert Connekt gedurende de beursdagen diverse evenementen, zoals een netwerkborrel om te zorgen voor voldoende bezoekers op het Dutch Pavilion.

U kunt zich uiterlijk 24 januari 2014 aanmelden voor een plek op het Dutch Pavilion van Connekt bij Marina van Weele via vanweele@connekt.nl. Het aantal plaatsen op de stand is beperkt, meld u zich dus snel aan.

Posted in: