ASTRIN | Onderwijs- en arbeidsmarktmonitor

Voor alle bedrijven die actief zijn als leverancier in de Smart Infra sector.

Vorig jaar is ASTRIN begonnen met de ASTRIN Academy. Diverse leden werken in een werkgroep aan de invulling van de eerste opleidingen voor monteurs verkeersregelinstallaties en openbare verlichting. Maar dit is pas het begin.

Graag nodigen wij u uit om deze Onderwijs- en arbeidsmarktmonitor in te vullen.

AenOMonitorDe reden van het oprichten van de ASTRIN Academy is het feit dat bedrijven steeds meer moeite hebben om aan goed geschoold personeel te komen. De snelle ontwikkelingen in de technologie en de toenemende vergrijzing maken dit probleem alleen maar groter. Om als sector de kwaliteit van de werken te verbeteren en de groeiende competentie-eisen in onze smart-infra industrie in te vullen is er maar een opleiding denkbaar: we organiseren de opleidingen gezamenlijk in de ASTRIN Smart Infra Academy. Graag willen we weten waar voor u de prioriteiten liggen en welke hoeveelheden mensen op de verschillende onderwerpen actief zijn en welke verloop u reëel acht.
ASTRIN start dit jaar daarom met een onderwijs- en arbeidsmarktonderzoek. Einde van dit jaar presenteren wij de resultaten.

Daarom vragen wij 15 minuten van uw tijd om deel te nemen aan bijgaande survey.

Heeft u op voorhand vragen, dan kunt u deze stellen via info@astrin.nl.

Dank u!

Klik hier om deel te nemen.

 

Posted in: