ASTRIN event – Laat je inspireren en informeren door een keur aan topsprekers! – 4 april Spant! Bussum

 

 

De digitale dreiging neemt toe, de verdediging blijft achter. Hoe gaan we dit veranderen? 100% digitale veiligheid bestaat niet, dus waar neem je als organisatie genoegen mee?

Wat kun je zelf doen op het gebied van cybercrime en wat besteed je uit? Wie is waarvoor verantwoordelijk? Tijdens dit event hoor je waar je kunt beginnen, welke stappen je morgen al preventief kunt nemen om de digitale risico’s van jouw organisatie in te perken en hoe je bewustzijn onder werknemers en klanten vergroot. Het wordt een interactief programma met veel mogelijkheid om te sparren en te netwerken.

ASTRIN organiseert dit op infratechniek gerichte symposium speciaal bedoeld voor beheerders en leveranciers. Want samen bouwen we aan een veilige (data) infrastructuur. Dit exclusieve evenement is gratis voor ASTRIN leden en haar relaties. Wie neem jij mee?!

Laat je inspireren en informeren door een keur aan topsprekers!

Thomas Stols – Als techneut die ook de “normale mensentaal” spreekt komt Thomas al meer dan 5 jaar bij diverse e-commerce bedrijven over de vloer om security tests uit te voeren en advies te geven op het gebied van cybersecurity. Thomas gaat in op “Hoe krijg jij als ondernemer controle over de veiligheid van jouw onderneming?”.

Sandor de Coninck is sinds 2013 Chief Technology Officer & Chief Infomation Security Officer bij Rijkswaterstaat. Sandor presenteert over “Hoe belangrijk is cyber security voor Rijkswaterstaat? Hoe organiseert RWS zich op cyber dreigingen en zorgt voor schoon water, vlotte doorstroming van verkeer en houdt Nederland droog!”

Richard van Hooijdonk onderzoekt dagelijks met zijn internationale researchteam vele trends op het gebied van robots, zelfrijdend vervoer, Internet of Things, biotech, nanotech, neurotech, blockchain, 3D en 4D printing. Ook de impact op vele sectoren wordt in kaart gebracht.
Hij zal speciaal ingaan op Smart Cities en de rollen van overheden en bedrijfsleven in relatie tot Cybersecurity.

Lieselore van Dijkhuizen is onze dagvoorzitter. Lieselore gaat voor écht contact en motiveert de gasten om op een ontspannen manier met elkaar in verbinding te komen.


Dit exclusieve evenement is gratis voor ASTRIN leden en voor een (maximaal) aantal mensen wat via ASTRIN leden wordt uitgenodigd.

Meld je nu aan!

 

Posted in: